Nu puteam sa nu le fac loc,....cu riscul de a vedea eu mai incolo urmarile:)) (pe cantar:))
Pentru "blat":
200g faina
1 praf de copt
1 plic, cacao Dr.Oetker
150 g zahar
125 g unt/margarina
4 oua
100 ml lapte
esenta rom
Pentru crema:
200 ml frisca (Hulala-la-la la:)))
3 cioco Milka, amaruie
esenta rom
Pentru pus deasupra:
1 cioco alba
100 ml frisca
Faina cu praful de copt si cacaua se amesteca
1 ou, cu zaharul si margarina se mixeaza.Crema se taie-No, asta Nu-i Bai!:):))Singura data cand Nu-i Bai ca se taie crema cu unt:))
Se adauga pe rand si celelalte oua si se mixeaza in continuare
Sa nu uitati de esenta de rom!It"S a Must!
Pregatim hartiutele pentru briose:)
Le umplem cu crema, dar pana la jumatate, pentru ca vor creste
Le lasam in cuptor nu mai mult de 10 minute
3 cioco Milka,se fierb pe aburi cu 200 ml frisca.Se adauga si foarte putina esenta de rom.Apoi se da crema la rece,pana se ingroasa bine
Daca mai vrem ceva deasupra, mai topim o cioco alba, cu 100 ml frisca si punem deaspra, apoi dam la frigider:)
Eu nu am mai avut rabdare sa se ingroase bine crema, la frigider:))- Pentru ca am vrut sa gust, Normal!!!:)
Asa trebuie sa arate inautru: pline cu crema de cioco!!!
yami-yami,cred ca sunt delicioase,oricum cupele de hartie sunt fff interesante si te provoaca la degustare!!!
RăspundețiȘtergerecu siguranta esti un coferat si un bucatar de calitate!!!
felicitari!!!!
CRISTI
apetisante briose
RăspundețiȘtergerevreau si euuuuuuu
vad ca nu imi dai, gata ma duc sa ma apuc si eu de facut ca nu se mai poate ;) :P
Numai bunatati faci...bravo!!! Nori
RăspundețiȘtergere