Am facut pui su sos de smantana,...simplu:
Intr-o tava de Jena, ulei cu chilli si usturoi (de la Monini), condimente, apoi 2 rosii taiate mari si 1 ardei.Rotofei:))
Asezam bucatile de pui (300-400 g) peste rosii si ardei
Acum facem sosul de smantana:
1 cutie de smanatana (200g)
1 catzel de usturoi
Ulei de masline (: 2-3 linguri)
praf chilli (jumatate de lingurita)
Condimente
Am pus intai intr-un castonel smanatana toata + praful de chilli
Apoi uleiul de masline
Un catel de usturoi pisat
Amestecam bine
Intre timp, mi-a venit o idee sa pun niste bucati de felii de nectarine deasupra (1 nectarina)
Am pus sosul de smantana peste pui
Scuturam putin tava sa intre sosul de smanatana peste tot - E deja Yammy si nefacut:)))
Dam la cuptor pentru 45 de minute;
Din cand in cand ne mai uitam la tava si o mai scuturam sa nu se prinda sosul
Incepe sa arate atat de bun incat va vine sa mergeti in bucatarie sa vedeti daca nu s-a teleportat tava la voi in cuptor, nu?:)))
Acum e gata::) Asa trebuie sa arate-rumenit tot:)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu