sâmbătă, 29 iunie 2013

Un alt fel de Tort cu Visine

Well, am revenit cu un alt fel de  tort  - de "Viisiineeee:-P

Facem un blat de tort din 10 oua

Galbenusurile le frecam cu 10 linguri de zahar,un plic de zahar vanilat.Cand sunt frecate spuma, punem incet 3 linguri de ulei, apoi amestecam incontinuu;
Punem pe rand 9 linguri de faina, un plic de praf de copt,si amestecam incet

Albusurile le batem spuma si le incorporam in crema de mai sus;

Intr-o cratita rotunda/forma de copt, punem compozitia si o lasam 40-45 de minute

 
Asa trebuie sa arate cand e gata:)

 
Dam blatul la racit si intre timp facem crema:
 
1 kg visine
500 g mascarpone
1 ou intreg
4 galbenusuri
5 linguri de zahar
coaja de lamaie
150 ml frisca
 
Ouale cu zaharul si coaja de lamaie le fierbem pe bain-marie pana se ingoasa crema.Apoi o dam la racit;
 
 
 
Intr-un castron punem crema de mascarpone si crema de oua, apoi amestecam incet
 



 
Batem frisca tare


 
Punem incet frisca in crema si amestecam
 
 
 Si punem visinee:))
 
 
Amestecam incet sa nu le facem terci :))

 
 
S-a racit blatul??:)) Daca da, ii facem o gaurica la mijloc,...nu chiar gaurica- O GAURA!:))
 

Umplem blatul cu crema



 
Ei, cum arata? Ar trebui sa-l dam la frigider 20 de minute,-eu l-am dat doar 10 ca n-am mai avut rabdare


Yammy-Yey!
 


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu