1 pachet aluat Morarita (cel cu 2 pachete de foi groase,nu subtiri)
1/2 kg Branza dulce pentru Prajituri si Clatite (am luat din Lidl,la galetuta)
4 linguri de zahar
60-70 g coaja de lamaie
1 plic zahar vanilat
frisca pentru ornat
sos de capsuni Dr.Oetker pt ornat
Si-acum e-acum!
Se ia o foaie de aluat si se aseaza pe dosul unei tavi (se pune hartie de copt sau se pun doua coli de hartie care se ung cu putin ulei),se presara deasupra zahar -ca sa se caramelizeze:) iar api se taie in 10 bucati.
Se da la cuptor .
Si se scoate abia cand foietajul a capatat o culoare aurie si zaharul e putin caramelizat
Mixam totul pana devine o crema spumoasa,apoi o dam putin la frigider.
Curatam,spalam capsunile,iar apoi le taiem in 4.
Apoi punem capsunile.Daca aveti nervi, puteti sa va jucati si sa le aranjati pe fiecare felie,altfel:)
Aici am pus prea multa crema:))
Ornam cu frisca, si/sau sos de capsuni
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu