duminică, 13 octombrie 2013

Pastrav la Tava,cu Legume

Am facut ceva buuuun-pastrav la tava- si n-a fost cu oaseee :Yeeee:)))Sau poate s-au inecat in vin:))

Pastrav file- ca e mai simplu
2 Rosii mari,decojite - din conserva
1 Ceapa
Ulei
Condimente
1 pahar si jumatate de vin (eu am pus Roze,trebuia alb)
Legume
3 Felii lamaie

Am pus pestele la dezghetat

 
 Legumele NETUNATE:)) le-am pus intr-o tava pe aragaz/merge si tigaie:)), si le-am dinstuit 10 minute cu ulei,apoi am pus  vinul si ceapa,si le-am mai tinut pe foc mic 7-8 minute;




 
Rosiile le-am taiat bucati mai mari si le-am pus peste legume


 
Pestele s-a dezghetat
 

Legumele le-am pus in alta tava,iar deasupra am pus pestele;




Deasupra de peste am pus feliile de lamaie



Am lasat pestele la foc mic 30 de minute,iar apoi l-am intors.Dupa, l-am mai tinut 10 minute in cuptor.


Si gata!!Si Yammy!! (Pozele n-au iesit prea bine-a cam obosit si mobilul meu:))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu