joi, 17 octombrie 2013

Pui in Sos de Mustar

,..Hm,...:)


 4 pulpe de pui dezosate
 1/2 cana de vin alb (eu am pus Feteasca Regala-DemiDulce,de Recas)
 1 lingura de mustar fin dulce (Bunica)
 1 lingura de mustar frantuzesc (Ori de care dar cu boabe sa fie)
 1 lingura smantana
 1/2 cana supa de pui
 3 catei de usturoi (maruntit)
 3-4 linguri de unt lichid
 Condimente:vegeta,piper


Pulpele le-am condimentat si le-am prajit crocant in unt, si apoi le-am scos pe o farfurie.




 
In acelasi ulei in care am prajit carnea, sotam usturoiul 10 secunde apoi stingem cu vinul alb si lasam sa scada la jumatate



 
Facem sosul de mustar:amestecam smantana, si mustarul fin cu cel frantuzesc,si amestecam



Adaugam supa si amestecam, apoi punem tot in tigaie (in cea in care am sotat usturoiul si l-am stins cu vin),si se fierbe 10-12 minute,pana iese un sos

                                           
Punem pulpele in sos si lasam sa fiarba incet 5 minute, apoi scoatem bucatile pe farfurie si,..GATA!:)
                                             

 
Sosul are un gust extrem de interesant,....asta pentru amatorii de Altceva:)
                                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu