4 pulpe de pui dezosate
1/2 cana de vin alb (eu am pus Feteasca Regala-DemiDulce,de Recas)
1 lingura de mustar fin dulce (Bunica)
1 lingura de mustar frantuzesc (Ori de care dar cu boabe sa fie)
1 lingura smantana
1/2 cana supa de pui
3 catei de usturoi (maruntit)
3-4 linguri de unt lichid
Condimente:vegeta,piper
Pulpele le-am condimentat si le-am prajit crocant in unt, si apoi le-am scos pe o farfurie.
Facem sosul de mustar:amestecam smantana, si mustarul fin cu cel frantuzesc,si amestecam
Adaugam supa si amestecam, apoi punem tot in tigaie (in cea in care am sotat usturoiul si l-am stins cu vin),si se fierbe 10-12 minute,pana iese un sos
Punem pulpele in sos si lasam sa fiarba incet 5 minute, apoi scoatem bucatile pe farfurie si,..GATA!:)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu